Voor al uw sanitaire werken!

Dé loodgieter in regio Ranst

Bent u aan het (ver)bouwen en zoekt u nog een vakman voor uw sanitaire werken? Contacteer Reno-Vip bvba! Wij hebben jaren ervaring als loodgieter en zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven, en voor zowel kleine als grote werken in Ranst en omstreken.

Onze diensten

Bent u een huis aan het renoveren en zoekt u een professionele loodgieter voor het vernieuwen van uw sanitair? Op Reno-Vip bvba kunt u rekenen. Ook voor het aanleggen van sanitair of het uitvoeren van sanitaire reparaties kunt u op ons vertrouwen. U kunt ons inschakelen voor de volledige renovatie van uw badkamer, of voor een kleiner gedeelte, zoals bijvoorbeeld het ombouwen van uw bad tot een douche.

Hoe werken wij?

Wij gaan voor 100% tevreden klanten en houden rekening met uw persoonlijke smaak. Voor het plaatsen van nieuw sanitair is het mogelijk om samen met ons of alleen naar een showroom te gaan, zodat u kunt kiezen uit de beschikbare modellen. Van zodra u gevonden heeft wat u zoekt, maken wij een offerte op en bestellen wij uw gekozen producten. Vervolgens installeren wij uw sanitair bij u thuis. Voor meer informatie kunt u telefonisch of via mail contact opnemen.

Clikc+