Voor pleisterwerken binnen en buiten!

Pleisterwerk in regio Ranst

Reno-Vip bvba heeft jaren ervaring met pleisterwerken, en dit zowel binnen als buiten. Wij gebruiken kwaliteitsvolle producten voor een schitterend resultaat. Zoekt u nog een betrouwbare aannemer voor uw pleisterwerk in Ranst? Contacteer ons voor meer informatie.

Pleisterwerk binnen

Wilt u uw muren of plafond bepleisteren en zoekt u nog een betrouwbare aannemer? Kies voor Reno-Vip bvba. Wij werken met het product MP 75 van het merk Knauf om u het beste en meest duurzame eindresultaat aan te bieden. Contacteer ons voor meer informatie.

Pleisterwerk buiten

Ook voor gevelbekleding en bepleistering buiten kunt u gerust op ons vertrouwen. Hiervoor gebruiken wij UP 310 van Knauf, omdat dit product van zeer goede kwaliteit is en daarnaast ook waterafstotend werkt. Op deze manier is het een ideaal product voor buitenwerken en gevelbekleding, maar ook voor pleisterwerk in badkamers en garages. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Zoekt u nog een vakman voor uw pleisterwerk in de regio van Ranst? Maak telefonisch of per mail een afspraak of vraag een gratis offerte aan. Wij geven u graag de nodige informatie!

Clikc+