Tover uw huis om met een likje verf

Schilderwerken in regio Ranst

Heeft uw huis nood aan een likje verf? Vraag Reno-Vip bvba! Dit bedrijf werd opgericht in 2009 en bestaat uit een professioneel team voor al uw schilderwerken in Ranst, zowel binnen als buiten. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en zijn pas tevreden als u dat bent!

Schilderwerken binnen

Ziet uw huis er afgeleefd uit? Een nieuwe laag verf doet het meteen terug stralen! Reno-Vip bvba is beschikbaar voor al uw schilderwerken binnenshuis. Gaat het over één kamer of wilt u net uw hele huis herschilderen? Op ons kunt u rekenen. Ook voor het schilderen van deuren, ramen en plinten kunt u bij ons terecht. Alle schilderwerken zijn mogelijk, groot of klein. Naast particulieren kunnen ook bedrijven beroep op ons doen. Contacteer ons voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

Schilderwerken buiten

Zoekt u nog een ervaren schilder voor uw schilderwerken buiten? Ook hiervoor kunt u beroep doen op Reno-Vip bvba. Wij gebruiken kwaliteitsvolle producten en zorgen voor een perfecte afwerking, zodat u nog lang van het eindresultaat kunt genieten. Woont u in Ranst of omstreken en bent u nog op zoek naar een ervaren schilder? Contacteer Reno-Vip bvba voor meer informatie.

Clikc+