Voor al uw vloeren

Vloerder in regio Ranst

Is uw oude vloer versleten of wenst u graag een andere vloer? Bij Reno-Vip bvba kunt u terecht voor verschillende soorten vloeren: wij zijn dé vloerder in Ranst. Contacteer ons voor meer informatie of voor een gratis offerte.

Materiaal

Is uw oude vloer toe aan vernieuwing of wilt u eens een ander soort vloer? Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten vloeren: wij hebben voor elk wat wils. Wenst u parket of houdt u meer van laminaat of tegels? Het is allemaal mogelijk. Wij zijn zowel beschikbaar voor het vervangen van gebroken vloeren, het renoveren van uw oude vloer als voor het aanleggen van een compleet nieuwe vloer. U kunt ook op ons rekenen voor het vernieuwen van oude voegen. Aarzel niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook contacteren voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

Contact

Woont u in Ranst of omstreken en bent u op zoek naar een ervaren vloerder? Reno-Vip bvba kan terugvallen op meer dan 10 jaar ervaring en helpt zowel particulieren als bedrijven. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via mail of telefoon, wij geven graag advies en bespreken met u wat mogelijk is.

Clikc+